Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Γάμος σε λευκό και λαδί

Ένας γάμος στην καρδιά του χειμώνα, σε λευκό και λαδί χρώμα, απόλυτα συνδυασμένος από την αρχή έως το τέλος. Η παρουσία της γυψοφίλης έντονη, σαν τις λευκές χιονονιφάδες που συνόδεψαν στο τέλος του γάμου, την ευτυχία του ζευγαριού! 

Η μπομπονιέρα,  ένα μπουκέτο από χειροποίητα λουλούδια  λαδί οργάντζας και κουφέτα τυλιγμένα ένα - ένα με σελοφάν,  με λευκό του πάγου δίχτυ, τούλι, και γυψοφίλη διάσπαρτη δεμένο με  λευκές  και λαδί κορδέλες!



Τα πουγκάκια του ρυζιού, χειροποίητα από λευκή κολαρισμένη, στο χρώμα του πάγου γάζα, γαζωμένα με κλωστή  ίδιο χρώμα με την οργάντζα, λουλουδάκι οργάντζας χειροποίητο και αυτό  και κορδελίτσες στα ίδια χρώματα με την μπομπονιέρα!



Οι λαμπάδες από λευκό κερί με 16 εκατοστά διάμετρο, στολισμένες με στεφάνια γυψοφίλης και πολλά κορδελάκια οργάντζας 2mm, σε λευκό και λαδί χρώμα, να κρέμονται αέρινα μέχρι κάτω!






Μέσα στην εκκλησία λευκό τούλι ένωσε το ένα κολωνάκι με το άλλο  τα οποία στολίστηκαν με μπουκέτα από γυψοφίλη και λευκά μεταξωτά  τριαντάφυλλα δεμένα με τούλι και το δίχτυ της μπομπονιέρας!






Τα στέφανα, η κανάτα με το κρασί και το ποτήρι στολίστηκαν και αυτά με γυψοφίλη, πάνω σε δίσκο στολισμένο στις γωνίες με μικρά μπουκετάκια γυψοφίλης και λουλουδάκι οργάντζας




Έξω από την εκκλησία ο στολισμός στο ίδιο μοτίβο!

Δύο δεντράκια δεξιά και αριστερά στις κολώνες μπροστά στην είσοδο, από γυψοφίλη και λευκά μεταξωτά τριαντάφυλλα και κορμό από μακριές κανέλες με έναν φιόγκο από λεπτές κορδελίτσες και φύλλα ελιάς μέσα στην γλάστρα..
Η γυψοφίλη έχει την ιδιότητα όταν αποξηραίνεται να μένει αναλοίωτη και έτσι με τα μεταξωτά τριαντάφυλλα, μπορούν να στολίσουν στην συνέχεια το σπίτι του ζευγαριού!






Λευκό τούλι δεξιά και αριστερά για την είσοδο του ζευγαριού, από την είσοδο της εκκλησίας μέχρι την εξωτερική είσοδο της αυλής.
Μεγάλα φανάρια στολισμένα με μπουκετάκια από γυψοφίλη, ελιά και μεταξωτά τριαντάφυλλα, με λευκό κερί πλαισιωμένο με στεφανάκι ελιάς,  γυψοφίλη και λίγα φύλα ελιάς.



Πάνω στην σκάλα δύο στεφάνια -  κηροπήγια από ελιά και γυψοφίλη , ίδια με αυτά που στόλισαν το κέντρο του τραπεζιού της δεξίωσης.


Όλος ο στολισμός μετά τον γάμο μεταφέρθηκε στον χώρο της δεξίωσης, στην είσοδο και στο τραπέζι του ζευγαριού.
Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με το τι αρέσει αλλά και με την εποχή.

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετκή δουλειά, με τη μοναδικότητα και την ιδιαίτερη χάρη του χειροποίητου, των χρωματικών συνδιασμών και την ομορφιά του γυψόφιλου οδηγώντας σ'ένα θαυμαστό αποτέλεσμα! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΨΟΦΙΛΗ ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή