Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ροζ!!!!!








17 σχόλια:

  1. Ohh...wat een prachtige krans en zo mooi
    van kleur..Die stofjes zijn schattig die je hebt
    gebruikt...

    Liefs,
    MarijkeX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαριτωμένο κι όμορφο!!!

    Καλημέρα Τέτα μου ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκύτατο, πολύ όμορφο!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη όμορφο και γλυκο ροζ στεφάνι..τελεια
    καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Τέτα μου!! Τι ροζουλιά ομορφιά είναι αυτή;; Γεια στα χέρια σου!! Πολύ ντελικάτο και λεπτοδουλεμένο!! Καλό σου φθινόπωρο!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχο το ροζουλι σου στεφανακι θα μπορουσε να μπει κι εξω απο την πορτα κοριτσικου δωματίου..μου άρεσαν τα υφασμάτινα λουλουδάκια... καλη εβδομαδα να περασεις Τετα μου φιλακιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο και πολύ ρομαντικό το στεφάνι Τέτα μου με πολύ όμορφα και γλυκά χρώματα! Μπράβο! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ girly το στεφανάκι σου!! Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι τουλίπες!!!!
    Καλή βδομάδα!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια !!! και τα κίτρινα και τα ροζ μπουκέτακια. 'Όπως και τα χριστουγεννιάτικα, πολύ όμορφα!!!! και πρωτότυπα. Εύχομαι καλή χρονιά!!!! με πολλές δημιουργίες και όμορφες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια !!! και τα κίτρινα και τα ροζ μπουκέτακια. 'Όπως και τα χριστουγεννιάτικα, πολύ όμορφα!!!! και πρωτότυπα. Εύχομαι καλή χρονιά!!!! με πολλές δημιουργίες και όμορφες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλεια !!! και τα κίτρινα και τα ροζ μπουκέτακια. 'Όπως και τα χριστουγεννιάτικα, πολύ όμορφα!!!! και πρωτότυπα. Εύχομαι καλή χρονιά!!!! με πολλές δημιουργίες και όμορφες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλεια !!! και τα κίτρινα και τα ροζ μπουκέτακια. 'Όπως και τα χριστουγεννιάτικα, πολύ όμορφα!!!! και πρωτότυπα. Εύχομαι καλή χρονιά!!!! με πολλές δημιουργίες και όμορφες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή