Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

30 days, before xmas


Το blog  http://everydayhappyhome.blogspot.gr  οργανώνει ένα ας πούμε παιχνίδι με χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις με την ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων ημερών. Το ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου μετρώντας αντίστροφα 35 μέρες για την ημέρα των Χριστουγέννων!
Σας παραθέτω ένα μέρος της ανάρτησης της φίλης Σταυρούλας για να ενημερωθείτε καλύτερα.


"Δεν είναι απαραίτητο να δείχνουμε κάτι κάθε μέρα.. Εσείς διαλέγετε το πότε.. Αν ας πούμε κάποιος δεν προλαβαίνει μπορεί να μετράει αντίστροφα τις εβδομάδες και κάθε εβδομάδα να μας παρουσιάζει κάτι που έκανε την εβδομάδα αυτή και να κάνει μια ανάρτηση με φωτογραφίες της εβδομάδας, π.χ. week 4 before xmas, week 3 before xmas..κοκ χωρίς να προσδιορίζει ακριβώς ποια μέρα ήταν.
Άλλος μπορεί να θέλει να μετρήσει αντίστροφα εβδομαδιαία στην αρχή και μετά, όσο πλησιάζει ο καιρός, να βάζει μια φωτογραφία καθημερινά.
Άλλος μπορεί να θέλει να μετρήσει αντίστροφα κάθε μέρα από τώρα. Ανάλογα με το χρόνο που διαθέτει ο καθένας..
Σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά μέσα από το παιχνίδι αυτό, να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων και να κάνουμε και τους υπόλοιπους να χαμογελάσουν, να εμπνευστούν, να συμπάσχουν και εν τέλει  να γιορτάσουν μαζί μας!"
 
Με αυτήν την ευκαιρία λοιπόν και 30 μέρες πριν τα Χριστούγεννα,  ξεκινάω την πρώτη επίσημη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση, (αφού ήδη έχω αναρτήσει κάποια πράγματα)  συνεχίζοντας με την προσφορά για το Χαμόγελο του παιδιού στην Χαλκίδα με γούρια για το 2013.
 



Μεταλλικά χριστουγεννιάτικα δεντράκια, δεμένα με κανέλλα χάντρες και κορδέλλες σε φούξια χρώματα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ενώ επάνω στο δεντράκι έγραψα το 2013 με φούξια gel.



Aν θέλετε, δηλώστε και εσείς συμμετοχή!


9 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πού βρίσκεις αυτά τα μεταλλικά φύλλα που έπειτα τα κόβεις σε ότι σχήμα θέλεις? Υπάρχουν και σε άλλο χρώμα, πχ χρυσό?


    Christina by Christina's eyes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα. Μα σου πω την αλήθεια είχε δουλέψει κάποια στιγμή η κόρη μου σε μια βιοτεχνία και είχ απάρει ένα μεγάλο κομμάτι, λόμως έχει στο www.hobbyarmos.gr και μάλιστα για on line αγορές. Καλό βράδυ

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Εντυπωσιακή η έναρξη με τα όμορφα γούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημέρα!!Είναι πολύ όμορφα τα δεντράκια σου!!
    Φιλάκα πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, καλή εβδομάδα! Πολύ όμορφα τα δεντράκια σου! Θα μου άρεσε να ακολουθήσω κι εγώ το παιχνίδι με τις αναρτήσεις... αλλά μάλλον δε θα τα καταφέρω να είμαι συνεπής... έχω πολλά που "τρέχουν" αυτό το διάστημα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yπέροχα τα γουράκια!Πολύ χριστουγεννιάτικα!Και οι κουμπαράδες από τη προηγούμενη ανάρτηση επίσης υπέροχοι και ακόμα ωραιότερα που πάνε για καλό σκοπό!Γεια στα χέρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια. Να είστε καλά και καλή εδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τέλεια τα γουράκια, όπως και οι κουμπαράδες που είδα λίγο παρακάτω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ όμορφα τα γούρια σου θα τα πάρω στο χριστουγεννιατικο πανηγύρι του http://stars and icicles.blogspot.gr σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή