Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Άλμπουμ γάμου

Άλμπουμ γάμου, ένα όμορφο βιβλίο αναμνήσεων του γάμου.
Όσο προετοιμασμένο και αν είναι ένα ζευγάρι, για να ζήσει την στιγμή του γάμου του, όλα γίνονται τόσο"γρήγορα",  όλα είναι τόσο πολλά ,   εικόνες,  συναισθήματα,  σκέψεις που την επόμενη μέρα του γάμου  έχετε την αίσθηση ότι όλα αυτά που ζήσατε είναι σαν παραμύθι. Ένα παραμύθι που πρέπει κάπου καλά να κρύψει για να το έχει πάντα αναλλοίωτο στο μυαλό του. Τι καλύτερο από ένα όμορφο άλμπουμ που όποια στιγμή και να το ανοίξετε θα διηγείται αναμνήσεις, χαμόγελα, στιγμές!

Τα άλμπουμ που θα δείτε είναι ντυμένα με σατέν ύφασμα και στολισμένα με δαντέλα, θαλασσόξυλα και χειροποίητα λουλούδια από πηλό ή ύφασμα και δαντέλα.
΄
Θαλασσόξυλα και ροζ-σομόν λουλούδια



Μπουκέτο από σομόν λουλούδια με φύλλα σε πράσινη ανοιχτή απόχρωση.




Θαλασσόξυλα και εκρού πήλινα λουλούδια σαν κλαδιά "ανθισμένης αμυγδαλιάς"


Το επόμενο άλμπουμ είναι φτιαγμένο από υφασμάτινα λουλούδια και πέρλες και συνοδεύεται από κορνίζα για νυφική φωτογραφία και αυτή από θαλασσόξυλα και   τα ίδια λουλούδια του άλμπουμ.












Βέβαια ο ίδιος στολισμός όπως στα άλμπουμ μπορεί να γίνει και στο βιβλίο ευχών!

4 σχόλια:

  1. Buenas tardes, muchísimas gracias por visitar mi blog de TILDAS, por lo que así te he podido conocer, y al ver estas preciosidades que haces, no he dudado en hacerme seguidora tuya. Un saludo y besitos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εκπληκτικά!!!!!!!!Ιδίως το τελευταίο είναι τέλειο,καθώς επίσης κι η κορνίζα!
    Ευχαριστώ για την επίσκεψη,θα τα λέμε.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ τόσο όμορφη νυφιάτικη κορνίζα από ξυλάκια. Πανέμορφη. Αν δεν σε πειράζει, θα ήθελα να βάλω στα δικά μου μπλογκ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ http://mazi-xeri-xeri.blogspot.gr/ και ΚΟΚΚΟΣ ΣΙΝΑΠΕΩΣ http://kokosinapeos.blogspot.gr/κάποιες παραπομπές σε δικές σου αναρτήσεις με φώτος και συνδέσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή