Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Βάπτιση με παπάκια, γάζα και αρκουδάκιαΜία βάπτιση για τον μικρό Αντρέα με χειροποίητα παπάκια από πηλό, λευκή γάζα και αρκουδάκια, όλα φτιαγμένα με αγάπη και ευαισθησία από το προσκλητήριο μέχρι την εκκλησία.

Ας δούμε στην αρχή το προσκλητήριο από γαλάζιο κανσόν χαρτόνι, στολισμένο με δύο παπάκια από πηλό τερακότας και λευκή γάζα.

Οι παιδικές μπομπονιέρες από γαλάζιο ανεμόμυλο και ξύλινα πολύχρωμα παιχνίδια.Η μπομπονιέρα των μεγάλων, ένα λευκό πουγκί από γάζα με κοφτή δαντελλίτσα στο τελείωμα και  μπρελόκ φτιαγμένο με γαλάζια χάντρα και παπάκι. Μία λεπτομέρεια από ένα δέσιμο με τούλι στο χρώμα της χάντρας.

Η κούτα των βαπτιστικών ξύλινη με φινίρισμα από δερμάτινο κορδώνι, στολισμένη με λευκή γάζα, και ένα παπάκι ... να φλερτάρει  με τα αρκουδάκια στην εμπρός πλευρά, ενώ στο καπάκι η μαμά πάπια κολυμπά με τα παπάκια της σε μια λίμνη από λευκή γάζα.Η  λαμπάδα από τούλια και φιόγκο οργάντζας,  είναι στολισμένη με αρκουδάκια και την οικογένεια της πάπιας.Το μεγάλο  πουγκί για το λαδοσέτ στολισμένο λευκή δαντέλλα.


Το κουτί μαρτυρικών έγινε μια κρυψώνα για τον Κο Αρκούδο
που πάνω του καρφιτσώθηκαν όλα   τα μαρτυρικά.


Τα μαρτυρικά από φιλντισένιο γαλάζιο σταυρό.


Τα λαμπαδάκια της κολυμβήθρας στολισμένα με γαλάζια τριανταφυλλάκια
και ένα παπάκι να κρέμεται από το μεσαίο λαμπαδάκι.


Η κολυμπήθρα

Η πόρτα της εκκλησίας με γαλάζιες μαργαρίτες από μπαλόνια.


2 σχόλια: