Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η βάπτιση της Σταματίνας

Βέβαια ακόμη συνεχίζουν τα κρύα μια και ο Φλεβάρης θέλει να αποδείξει για άλλη μια φορά την δυναμή του και .... στο καζάνι να μας χώνει, αλλά που θα πάει, θα φλεβίσει...!!!
Έτσι ο καιρός θα ανοίξει και θά έρθει η στιγμή να βαπτιστούν τα μπουμπουκάκια, χωρίς να κρυώσουν. Όμως μια και όλα θέλουν αρκετή προετοιμασία αν θέλουμε να κάνουμε μια βάφτιση όμορφη σαν το μπουμπούκι που γεμίζει τα όνειρά μας θέλει από τώρα προετοιμασία.
Δείτε λοιπόν μια βάφτιση για κορίτσι ξεκινώντας από το χειροποίητο προσκλητήριο, με ροζ φάκελο από σαντούκ μεταξωτό ύφασμα. Στο κλείσιμο με το ροζ λουλουδάκι στο καρώ καρτελάκι το όνομα του καλεσμένου.


Η μπομπονιέρα φορεματάκι και αυτή από ύφασμα σαντούκ μεταξωτό σε αποχρώσεις ροζ, φούξια, βερμάν, σομόν η φούστα και άσπρο τπυ πάγου το μπούστο. Βεραμάν ραντάκι και σαν  "καρφίτσα" ένα κολιεδάκι από κέρινη κλωστή και στρας λουλουδάκι σαν δώρο προς τους καλεσμένους σας, ενώ τα κουφέτα είναι σε πουγκάκι μέσα στην φούστα από το φορεματάκι. Αν θέλετε βέβαια΄τα φορεματάκια - μπομπονιέρα μπορούν να γίνουν σε όποια απόχρωση θέλετε, αλλά και στην ποιότητα υφάσματος που προτιμάται.







Η παιδική μπομπονιέρα αρκετά εντυπωσιακή, χάρτινος ανεμόμυλος σε μεγάλο διάφανο χωνί ζελατίνας, με φρεσκοψημένο ποπ - κορν, πολύχρωμες κορδέλες και καραμέλες να στολίζουν το χωνί και τον ανεμόμυλο, ενθουσιάζει τους μικρούς καλεσμένους.



Τα τσαντάκια αυτά ναι μεν μπορεί να είναι από μόνα τους μπομπονιέρα, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν γεμάτα με καραμέλες και σοκολάτες αντικαθιστώντας το καθιερωμένο γλυκό.





Στη συνέχεια θα δούμε την εκκλησία και την λαμπάδα με την κολυμπήθρα.
Η εκκλησία δίπλα στην θάλασσα με δυο φιόγκους από ροζ σαντούκ μεταξωτό ύφασμα στις πόρτες, ίδιους με αυτούς της κολυμπήθρας.




Ενώ η λαμπάδα από ροζ τούλι και μικρόύς φιόγκους από το ίδιο ύφασμα, έδωσαν ένα  απλό λιτό αλλά και όμορφο τελικό αποτέλεσμα.


Έξω από την πόρτα το τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά συμπλήρωσε τον στολισμό του εξωτερικού χώρου από τα αέρινα με κορδέλλες από οργάντζα ροζ πέρλες  mobille



Στην συνέχεια ο  στολισμός του μαγαζιού στα ίδια χρώματα με αέρινες τούλινες μπάλλες, ta mobille, από την εκκλησία, μια κούνια και το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών







Το βιβλίο των ευχών ντυμένο από το ίδιο σαντούκ μεταξωτό ύφασμα και στολισμένο με δαντάλα το ίδιο φόρεμα της μπομπονιέρας



Η κούνια απο ροζ τούλι απέναντι από το τραπέζι των ευχών




Και τέλος το εσωτερικό του μαγαζιού, με τα τραπέζια με ροζ ράνερ από οργάντζα και γυάλες με λευκά βότσαλα και ροζ πέρλες, ενώ ένα λουλούδι χειροποίητο από τούλι έλεγε και τα νούμερα των τραπεζιών.





Στο κέντρο του μαγαζιού το κυκλικό τζάκι  στολισμένο  με γάζα,  ροζ τούλινες μπάλες και μπάλες από λουλούδια



Αν λοιπόν σας άρεσε κάτι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο thalassoksila@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου